Handel og lån

Handel og hurtige lån

Mange der vælger at tage et hurtig lån når de står og bare gerne vil have den nyeste gadget, men ikke har de sidste penge. Det kan faktisk være en okay løsning, der kan være bedre en den dyre kassekredit med høje renter og gebyr for overtræk; hvis man ellers er påpasselig i junglen af lånehajer. Et hurtigt lån er ofte med kort løbetid og de høje renter når derfor ikke at løbe op i de helt store udgifter, så længe man husker at betale tilbage til tiden.

Kig efter ÅOP på dit lån

Der er mange ekspedienter og andre der ønsker du skal tage et hurtigt lån, der vil fortælle dig om forskellige årsager til, at netop deres lån er det billigste for dig. Kig efter ÅOP, eller de årlige omkostninger i procent; alt over 15% er for meget. Lad dig ikke forvirre af alle mulige økonomiske udtryk, der må være skabt blot for at forvirre folk.

SMSlån er skurken når man skal låne hurtigt

Et smslån, hvor man via sin mobil på under 4 timer kan få pengene indbetalt på sin konto, er ofte den rigtig grimme synder når det kommer til overpris på gebyrer og renter. Lånehajerne udnytter, at folk, eksempelvis dem som ønsker et SMS lån trods RKI registrering, er desperate og står og mangler pengene her og nu. Dem som udbyder lån, ved godt at det ikke er 100% af deres lån de får tilbage, men det kompenseres mere end rigeligt af dem som betaler SMSlånet tilbage.

Læs mere om lån og de forskellige muligheder for et online lån.

Kviklån er en dårlig løsning

Sms kviklån er hurtige lån og penge på kontoen nærmest med det samme, men det rentepremium man som forbruger kommer til at betale for sms kviklån er helt ude af proportioner. Ofte kan man tale om dyre renter til flere 100% ÅOP, det står ikke i mål til den værdi der skabes. Har du brug for hurtige lån penge er kviklån altså ikke løsningen. Samlelån kan være en bedre løsning hvor man ved at optage et samlet lån kan opnå nogle bedre renter og komme af med sin klatgæld.

Forhandl om din forsikring

Det kan også betale sig at sammenligne forsikringer – på den måde har du meget bedre mulighed for at forhandle dig frem til en billig forsikring med en bedre dækning. Du kan læse mere om hvordan du kan Sammenligne forsikring på forsikringsportalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *