Bredbånd

Forskellen mellem bredbånd og mobilt bredbånd

Skal du ud og anskaffe dig en nye højhastighedsforbindelse til internettet, skal du først og fremmest gøre dig klar hvad dine behov er. For en internetforbindelser er ikke blot en internetforbindelse.

Bredbånd og fiberforbindelse i hjemmet

En fast bredbåndforbindelse er løsningen til dig som ikke har behov for at være mobil ud over i dit eget hjem. Du kan altid anskaffe dig en trådløs router som kan sende trådløst net i den lejlighed eller hus. Du kan således dele dit bredbånd med andre i huset, eller bruge din internetforbindelse med både din ipad, laptop og stationære pc samtidigt. Det kræver blot at du har din router (adgangspunkt) tændt.

Mobilt bredbånd

Det mobile bredbånd er tilgængæld til dig som altid er på farten, og gerne vil have en hurtig forbindelse når du er i sommerhus, sidder på bussen eller er ude og rejse meget. Mobilt bredbånd kører på mobilnettet, og derfor kan du altid være tilgængelig. De seneste år er der kommet en markant konkurrence på markedet for mobile bredbåndsløsninger. Det betyder at forbrugerne får meget billigere internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *